logo Phoenix World

Ontwikkelingsroutes

Kort erkend beroepsonderwijs

Sinds augustus 2015 ben ik vanuit het Centrum en nu vanuit Phoenix World erkend als instelling voor kort beroepsonderwijs. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Visie de Phoenix Residence

Mijn visie op het mediumschap en de ontwikkeling hiervan is de afgelopen jaren door de vele ervaringen die ik in het werken met studenten en de Spirituele Wereld heb opgedaan gevormd en daar past de structuur die ik een aantal jaren terug heb gehandhaafd niet meer bij. Mediumschap is een staat van zijn, niet een staat van doen. Er is geen docent die je kan leren een medium te worden. Dat kan alleen de Spirituele Wereld en als docent kan ik je helpen, begeleiden in dit proces door je een veilige omgeving te bieden waarin je mag ontplooien en jouw talenten en mogelijkheden mag aanboren en ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling staat bij mij hoog in het vaandel en je hoeft zeker niet de ambitie te hebben medium te willen worden om te starten met een van de ontwikkelingsroutes. Welke weg je ook gaat en waar je ziel ook om vraagt, het zal je zeker dichter bij jezelf brengen als mens. En dat is het grootste cadeau dat we onszelf kunnen geven!

Ontwikkelingsroute Het Proeflokaal

Dit is een groep voor mensen die óf nieuw zijn in mediumschap, of wat meer aan hun vertrouwen willen werken, maar zeker ook voor diegenen die graag meerdere aspecten binnen het mediumschap willen verkennen en daarin ervaring willen opdoen. Dit is een groep waar je zowel kunt proeven als mag groeien in aspecten van mediumschap en psychic werk, trance/veranderende staten van bewustzijn en healing. Data en boekingen via het boekingssysteem.

Ontwikkelingsroute Mediumschap Mixed level

Deze route is bedoeld voor mensen die willen groeien in eigen spiritualiteit en persoonlijkheid en met behoud van jouw uniekheid in je mediumschap. We zijn allemaal anders en ontwikkelen anders. Daar wil ik als docent rekening mee houden zodat jij in je ontwikkeling zo optimaal mogelijk tot bloei komt. Ontwikkeling van je mediumschap gaat hand in hand met persoonlijke ontwikkeling. Dat is maar goed ook, want in dit vak wordt er van je verwacht dat je stevig met beide benen op de grond staat en onder soms lastige omstandigheden stabiel kunt zijn. Je hebt met emoties te maken van mensen die bij je komen, maar ook emoties uit de spirituele wereld hebben invloed op je. Daarnaast wil ik in het ontwikkelingsproces onderscheid maken en mensen behalve technieken in het mediumschap, ook een stukje psychologie, filosofie en ethiek meegeven. Deze groep is open voor iedereen die op een ontspannen doch intensieve manier met mediumschap bezig wil zijn. Je hoeft geen ambitie te hebben om iets met mediumschap te gaan doen om deel te nemen. Het zal je zeker dichter bij jezelf brengen.

Ontwikkelingsroute Healing

Vind je het leuk om met healing bezig te zijn en op deze manier een doorgeefluik te zijn voor de helende energie vanuit de Spirituele wereld? Wil je een stevige basis in je mediumschap? Dan is ook healing een prachtige manier om vanuit die verbinding en energie te werken. Binnen deze route is het mogelijk een certificaat te behalen als je als healer vanuit je eigen praktijk wilt werken of onder de vlag van Phoenix World wilt bijdragen. 

Ontwikkelingsroute Trance Mediumschap

Deze ontwikkelingsroute biedt je de mogelijkheid onder mijn begeleiding te ontwikkelen op dit gebied waarbij de focus ligt op verkenning en verdieping van trance staten, kennis opdoen van de staten van bewustzijn, praktische oefeningen en ervaring opdoen in verschillende omstandigheden op gebied van trance communicatie en trance healing. Ook een prachtige mogelijkheid om dichter bij jezelf en in relatie met de Spirituele Wereld te komen.Wil je beide aspecten binnen trance verkennen en/of verdiepen en sterkere verbinding met de spirituele wereld?  Dan ben je van harte welkom! Voor mogelijkheden en data verwijs ik naar het boekingssysteem. 

Ontwikkelingsroute Online Trance 

Er start elk jaar een online trance route die 8 bijeenkomsten beslaat via Zoom. Wil je je trance verder ontwikkelen en ook ontdekken dat online trance ontwikkeling geen belemmering is voor de spirituele wereld maar juist een prachtige manier om met elkaar te verbinden? 

Voor het actuele aanbod ga je naar de volgende pagina: phoenixworld-arrangementen

Phoenixworld

info@phoenixworld.nl