logo Phoenix World

Ontwikkelingsmomenten

Ontwikkelingsmoment Intuitie en Mediumschap

Vanuit Phoenix World verzorg ik een aantal malen per jaar momenten op het gebied van intuïtieve en mediamieke ontwikkeling, evenals op locatie in binnen en buitenland. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je vragen hebt of informatie wilt over het aanbod. Je kunt een workshop of training boeken via de home page (" Boek hier je workshop"). in 2023/2024 staan er weer diverse ontwikkelingsmogelijkheden op de website. 

Ontwikkelingsmoment Intuitie

Iedereen beschikt over intuïtie. Door dit te ontwikkelen verruim je je bewustzijn en stimuleer je je spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei. Je kijk op het leven kan veranderen door een dieper besef van wie je bent en wat je kunt. Je (latent) aanwezige gaven komen naar boven, ook als je denkt dat jij niet beschikt over deze 'gaven' en dit nooit zal kunnen! Tijdens deze dag(en) ga je je intuïtie verder ontwikkelen, middels meditatie, psychic reading, psychometrie, kleursymboliek, voelen van eigen en andermans aura, telepathie-oefeningen, werken met kaarten etc. 

Mediumschap, de eerste stap

Als je het leuk vindt je na de intuïtieve ontwikkeling verder te ontwikkelen op dit gebied, kun je een vervolgstap maken die hierop aansluit. Tijdens deze dag(en) gaan we contact leren maken met de Spirituele Wereld, leren we communiceren met dierbare overledenen via een foto, naam of spontaan en leren we hoe je de Spirituele Wereld kunt ‘voelen’. Dit ontwikkelingsmoment is bedoeld voor mensen die de basisontwikkeling hebben gevolgd of al wat ervaring hebben op het gebied van intuïtieve ontwikkeling. Ontwikkelingsmoment Healing Mediumschap

Wil je graag mensen helpen om hun fysieke, emotionele of mentale klachten te verlichten? Dan is deze workshop een goed begin, of een aanvulling op de hulp die je al biedt. Healing Mediumschap betekent dat via de Spirituele Wereld een healing wordt gegeven aan diegene die daarom vraagt. Door je op de energie van de Spirituele Wereld af te stemmen kunnen zij genezende frequenties sturen die specifiek zijn afgestemd op de problemen van degene die je een healing geeft. Meer informatie hierover vind je ook op de pagina over Healing mediumschap. Tijdens deze dag(en) krijg je veel informatie over Healing Mediumschap. Je werkt in tweetallen en ik geef je individuele begeleiding.

Online ontwikkelmomenten

Ik bied online ontwikkelmomenten aan in Nederlands, Engels en Duits op gebied op gebied van mediumschap, healing, trance en fysiek mediumschap.

Voor het actuele aanbod en boekingen ga je naar: phoenixworld-arrangementen

 

Phoenixworld

info@phoenixworld.nl