logo Phoenix World

Mediumschap: Het leven na dit leven

Spirituele Wereld

Iedereen beschikt over intuitie en kan dit verder ontwikkelen. Ook kan iedereen een ervaring opdoen met de Spirituele Wereld en dit in zekere mate kan ontwikkelen, maar ik geloof dat bepaalde aspecten van mediumschap in aanleg aanwezig moeten zijn. Als medium geef ik niet alleen bewijs van onze dierbaren in de Spirituele Wereld. Vaak zijn er nog vragen die niet beantwoord zijn en en soms kunnen onze dierbaren ons net de steun geven die we zo hard nodig hebben. Als medium wil ik laten zien dat er geen dood bestaat, dat onze dierbaren in de Spirituele Wereld nog springlevend zijn en een nieuw aspect van hun leven ervaren en van daaruit nog altijd in contact zijn met ons.

Joy

If joy is imprisoned at last,
by the Guard called your Past
Then only worries and sorrow
will visit your Tomorrow.
The key can be found this present day
To unlock and allow happiness to stay.

By: Silver Cloud

Privé consult

In een privé-consult maak ik als medium contact met dierbare overledenen: dat kunnen familieleden, vrienden of kennissen zijn. Hoewel je ze fysiek niet meer kunt zien, willen ze je toch laten weten dat ze nog steeds dichtbij je zijn. Ze willen je ook helpen in je verdere leven.

Als medium krijg ik informatie door over hun relatie met jou, hun karakter, over specifieke voorwerpen van de persoon in kwestie, bijzonderheden uit hun leven en over bepaalde herinneringen. Daarnaast kan ik ook kijken naar je eigen energie/aura en wat er eventueel op dit moment in je leven speelt en wat je aan kwaliteiten hebt.

Consulten worden niet meer ingepland vanwege drukke werkzaamheden. Inmiddels zijn er goede mediums werkzaam die ook consulten geven, dus als uw voorkeur daarnaar gaat, dan kan ik u ook doorverwijzen. Neem dan voor gegevens even contact met me op. Tijdens bepaalde trainingen geef ik uiteraard wel consulten voor studenten die de training volgen.

Medium

Een medium is de contactpersoon tussen de Spirituele Wereld en de fysieke wereld. Een medium kan de personen uit de Spirituele Wereld waarnemen en vertalen naar de fysieke wereld. Ik zie de Spirituele Wereld als gewone mensen zonder hun stoffelijke jas. Ook kan een medium je helpen bij het leggen van je eigen contacten met je begeleiders of gidsen. Een medium richt zijn/haar bewustzijn op de geestelijke wereld en stelt zich open voor invloeden vanuit deze wereld. Als medium ben ik een schakel tussen deze twee werelden, die in wezen ėėn zijn. Onze dierbaren in de Spirituele Wereld zijn dezelfde mensen met dezelfde persoonlijkheid en karakter-eigenschappen als toen ze nog op aarde leefden. Alleen de fysieke beperkingen, ziekte en pijn die zij in het aardse leven hebben ervaren, zijn weg. Als medium gebruik ik mijn gevoeligheid om communicatie met de Spirituele Wereld mogelijk te maken.

Demonstraties

Een demonstratie mediumschap is doorgaans zeer troostend en ontroerend voor mensen die verdrietig zijn over het gemis van hun dierbaren en nog graag even dat contact zouden willen ervaren. Maar ook voor mensen die belangstelling hebben voor wat er nou eigenlijk met je gebeurt na je overlijden, zijn deze avonden boeiend.  Deze avonden worden zo nu en dan georganiseerd. Zo nu en dan is het ook mogelijk een demonstratie van mijn studenten bij te wonen. Hou hiervoor de website of Nieuwsflits in de gaten.

Phoenixworld

info@phoenixworld.nl