logo Phoenix World

Healing Mediumschap

Healing door de Spirituele Wereld

Healing Mediumschap is een vorm van healing waarbij energie vanuit de Spirituele Wereld gebruikt wordt en via de healer als doorgeefkanaal richting de cliënt gaat. Dit kan doordat de healer de handen legt op de schouders van de cliënt, op afstand (de Spirituele Wereld is niet afhankelijk van tijd en plaats) of doordat de healer in een (lichte) trance staat gaat en de cliënt in dezelfde ruimte of op afstand niet hoeft aan te raken.

Healing is passief

Healing is een passieve manier van mediumschap waarbij de healer zich afstemt op de cliënt en verbindt met de Spirituele Wereld zodat hij/zij een passief kanaal wordt voor de healingenergie.

De connectie voor healing is dieper dan wanneer je als medium mentaal werkt. Er wordt geen communicatie gegeven tijdens healing en als je communicatie binnen krijgt via de Spirituele Wereld, dan zit je niet op het juiste level in de healing. Healing is passief, je doet niets anders dan jezelf beschikbaar stellen. Bij aanvang is het contact met de cliënt magnetisch, omdat we ons dienen te verbinden met de cliënt. Zodra de energie verder verhoogt zoals nodig is in mediumschap en de healer als passief kanaal het healingniveau bereikt, dan pas kan de healingenergie goed doorkomen.

Vormen van Healing

Er zijn vele vormen van healing maar vanuit Phoenix World wordt gewerkt in samenwerking met de Spirituele Wereld en op deze manier healing gegeven aan diegene die het ontvangen willen. Nederland kent geen wetgeving op gebied van healing en een healer is geen dokter. Deze vorm van healing is een krachtige en effectieve behandeling, die je zowel fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel kan helpen bij je genezing. Healing mediumschap kan een aanvulling of ondersteuning zijn op de reguliere geneeskunde en ten allen tijden dien je onder behandeling te blijven als dat het geval is. De healing code die in Engeland bestaat wordt voor zover deze in Nederland toepasbaar is ook nageleefd vanuit Phoenix World.

Healing is in alle facetten van mediumschap het belangrijkste doel. Of het nu een healing is die je ontvangt, een consult of een demonstratie of seance bijwoont. Het gaat erom dat de ziel geraakt wordt en healing plaats kan vinden. Er zijn geen garanties te geven op het herstelproces van enige conditie. Healing mediumschap is evenmin een vervanging voor de traditionele medische geneeskunde; het is een aanvulling en ondersteuning waarin getracht wordt de oorzaken van het probleem aan te pakken in plaats van alleen op de symptomen te werken. Om een healing te ontvangen is geen geloof nodig, wel is het van belang dat je je openstelt voor wat er kan gebeuren. Healing kan worden gegeven aan baby’s, jonge kinderen, volwassenen en dieren.

Open Healingavonden

Phoenix World organiseert Open Healingavonden. Je kunt dan kosteloos binnenlopen voor een healing. Tevens is het mogelijk je als healer te ontwikkelen en daarvoor bied ik mooie mogelijkheden aan. Kijk voor meer informatie hierover onder het kopje "ontwikkeling". 

Data voor 2023 volgen nog. 

Harry Edwards

Billy Parish

 

William Lilley

Phoenixworld

info@phoenixworld.nl