logo Phoenix World

Open Healing avonden en Healing Gatherings:

Elke maand open healing avonden

Het Centrum heeft jarenlang elke maand Open Healingavonden georganiseerd en Phoenix World zal dit voortzetten in 2023. Zolang dit nog niet live gebeurt op locatie kan er elke derde donderdag van de maand een aanmeldingn gedaan worden in het healingboek. Er zal dan op afstand met de healers gezeten worden.  

Praktische informatie

Tijdens de healingavond zijn er een aantal mediums beschikbaar die tegelijk (in dezelfde ruimte) werken. Wij mogen in geen enkel geval diagnoses stellen, omdat wij geen arts zijn. Indien je graag een healing ontvangt dan is dat kosteloos en je kunt gewoon binnenlopen! Wij hopen je te ontmoeten en iedereen die zich binnen de tijd meldt zal healing ontvangen op de betreffende avond.

Healing Gatherings:

Het is mogelijk op bepaalde data een healing bijeenkomst in een kleine groep bij te wonen waarbij Nicole in diepe trance werkt met haar spirit dokter, dr. Heinz. De data hiervoor zijn: 23 juni, 13 oktober en 22 december. Boeking is noodzakelijk en de voertaal zal Engels zijn al zal er wel vertaald kunnen worden. Kosten: 20 euro. Locatie: Bornse synagoge, Borne.

Phoenixworld

info@phoenixworld.nl